Снимки: Ирина ХаджикиряковаТази вечер пред община Варна десетки граждани протестираха срещу изсичането

...
Снимки: Ирина ХаджикиряковаТази вечер пред община Варна десетки граждани протестираха срещу изсичането
Коментари Харесай

Пред община Варна протестираха срещу изсичането на гората в Коджа тепе в Горна Трака

Снимки: Ирина Хаджикирякова

Тази вечер пред община Варна десетки жители стачкуваха против изсичането на гората в Коджа тепе в Горна Трака. " След подаване на многократни сигнали и изпращане на доста писма не получихме никакво практическо решение, нито възбрана, нито разпореждане във връзка с безогледното изсичане на защитна гора и строителство на територията на " Коджа тепе ",  СО " Горна Трака ", гр. Варна ”, писаха по-рано през днешния ден уредниците на демонстрацията.



Преди два дни на въпросната територия са били докарани фургони, тоалетни и други, за започване на строителство, настояват очевидци. Това е и повода за митинга.

„ Никой не си мръдна пръста да ревизира административните нарушавания, играта с документи, замяна на информация в документи. За всичко това сме уведомили Окръжна прокуратура - Варна, Министерство на регионалното развитие, Министерство на околната среда и водите, Върховна административна прокуратура, Върховна касационна прокуратура, заместител основен прокурор, община Варна, ДНСК, само че никой не извърши инспекция на цялата верига на документите. Никой не го направи или никой не изиска да го направи! ”, декларират уредниците.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР